O MENI

Volim odjeću. Oduvijek. Volim je kupovati, izrađivati, pričati o njoj, razmišljati… S godinama sve više šijem, ali i sve više kupujem rabljenu odjeću, iz više razloga. Prvi je, zato što mislim da su stvari koje su mi priuštive, često vrlo loš omjer cijene i kvalitete, a stvari koje mi se doista sviđaju, su mi, u najmanju ruku, nepriuštive.

Davno sam pronašla svoj stil odijevanja; s godinama se malo modificirao, no već dugo znam što mi pristaje. Vjerujem da djelujući lokalno, kupujući rabljenu odjeću i šijući, djelujem globalno. Odjeća koja se danas proizvodi i može se pronaći po cijeni jednog kebaba, u većini slučajeva, toliko i vrijedi; nakon par pranja izgleda, u najmanju ruku, jadno. Radije ću si onda kupiti kebab. 🙂  Vjerujem da je stil bezvremenska kategorija neovisna o trendu i živim u skladu s tim, te da je odjeća izraz naše osobnosti i divan način izražavanja. Ne želim slijepo slijediti trendove, i vjerujem, da kao i za sve ostale stvari u životu, pa tako i stil, neki imaju manje, neki više dara, ali i da svi mogu naučiti  barem osnove.

Vjerujem da je imati stila, ne samo znati se odijenuti za neku prigodu, nego i znati se ponašati; kako prema drugima, tako i prema samome sebi. Za mene život sa stilom predstavlja ravnotežu. Optimum između želja i mogućnosti. Sve ostalo što želite saznati o meni, saznat ćete iz mojih tekstova!